L'AQUELARRE DE CERVERA POTENCIA L'APARTAT MUSICAL DE LA FESTA AMB EL GRUP ENDERROCK

05.05.2016
La Regidoria d'Aquelarre de la Paeria i el prestigiós Grup Enderrock, editor de revistes musicals en català, han arribat a un acord per promocionar la música de la festa de l'Aquelarre 2016.

El director d'Enderrock, Lluís Gendrau, ha segellat l'acord amb el regidor d'Aquelarre, Marc Llorens, en la seva visita a Cervera el dijous 5 de maig. Han mantingut una reunió a la Paeria, en què també han participat el director de comunicació de l'Aquelarre 2016, Albert Parra; i el responsable de la música, Iban Orobitg.

La revista Enderrock promocionarà l'apartat musical de l'Aquelarre a tot Catalunya. Cal destacar que inclourà un monogràfic de 8 pàgines dedicat a la festa al número del mes de juliol i farà difusió de l'Aquelarre a través de les xarxes socials. Enderrock també organitzarà una roda de premsa de presentació de la música de l'Aquelarre a Barcelona, entre altres actes promocionals.

La Regidoria d'Aquelarre de la Paeria vol potenciar l'apartat musical de la festa per atraure més públic. A més de la promoció del Grup Enderrock, es pretén incloure noves iniciatives com que els grups interpretin cançons dedicades a l'Aquelarre.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny