EL CERVERÍ MARC CELEIRO, CREADOR DE LA NOVA APP DE L'AQUELARRE

02.08.2016
L'Aquelarre de Cervera ha posat en marxa la seva pròpia aplicació des d'on l'usuari pot mantenir-se informat de tot allò referent a la festa. La nova eina, anomenada ‘Aquelarre de Cervera', és gratuïta i pot utilitzar-se des de qualsevol dispositiu Android, tan sols requereix disposar d'un telèfon mòbil, tauleta o ordinador portàtil amb connexió de dades.

El creador d'aquesta app és el jove cerverí Marc Celeiro que ha dissenyat una aplicació molt àgil per tal de facilitar la navegació a l'usuari. Així, l'aplicació conté, sobretot, informació bàsica de la festa, com la programació, els horaris dels concerts o els correfocs, mapes amb els punts d'interès de la festa o informació sobre els serveis de la ciutat, com la zona d'acampada de l'Aquelarre o la localització d'altres serveis com hospitals o oficines de la policia local. A més, l'usuari també disposa d'una secció amb consells per assistir a la festa, com posar-se sota el foc, tipus d'indumentària, etc.

Segons el seu creador, Marc Celeiro, l'app és molt intuïtiva i permet a l'usuari tenir tota la informació de l'Aquelarre a la seva disposició. "Per mi és un orgull haver fet l'aplicació de l'Aquelarre, perquè és la festa del meu poble", diu Celeiro. I és que, amb només 15 anys d'edat, aquest jove cerverí ja ha desenvolupat altres aplicacions similars, algunes d'elles, amb molt èxit, com l'anomenada "El meu tren", que en només un any, ja té 6.000 descàrregues.

La nova aplicació de l'Aquelarre ja està disponible per Android i es pot descarregar a través de Play Store o al següent enllaç:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.appmrc.aquelarrecerveraofficial
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny