Videoclip

VIDEOCLIP DE L’AQUELARRE

Per la 36a. edició, l’Aquelarre compta ja amb una cançó pròpia de la festa. Composada pel grup terrassenc Kayo Malayo, la cançó molt afí al seu estil, ens explica com els majordoms de l’infern preparen el viatge de la casta dominant que es traslladarà a la Casa d’estiu del Mascle Cabró de Cervera, des d’on atendran les vacances infernals.


La idea de fer la cançó de l’Aquelarre va sortir de manera espontània, no buscada. Una aposta entre el grup i membres de l’organització de la festa. Amb l’embranzida del repte n’ha sortit aquesta peça musical que, a partir d’ara, acompanyarà l’Aquelarre.


Arrel de la cançó se n’ha produït el videoclip de l’Aquelarre: “L’Infern se’n va de vacances”. “Els majordoms del Mascle Cabró han de fer l’equipatge i traslladar l’Infern a la ciutat Cervera per assistir a l’Aquelarre. Com es pot imaginar no miren prim i el volum que transporten és megalòman. Els elements de l’Aquelarre (diables, Polla, gegants, percussions...) són desembalats, desempolsats i carregats per dur-los a Cal Racó, però la feina és poc fàcil. La manca d’agilitat del personal i de l’organització, assimilant-ho a la realitat burocràcia, complicaran d’allò més el trasllat”.


Kayo Malayo, Diables Carranquers, BandTokades, Sound de Secà, Bombollers, Geganters, actors i actrius d’Alea Teatre, Grepp Teatre i altres actors cerverins, s’han incorporat a l’equip de professionals del Màgical Media de Lleida, i sota les ordres de Pep Oriol han seguit les instruccions per dur a terme el pla de rodatge i ser captats per la càmera de cinema sota l’òptica del també cerverí Jaume Boquet.


En total, més d’un centenar de cerverins de totes les edats han fet possible aquest videoclip, objectiu del qual és donar un valor afegit més a l’esdeveniment cerverí i promocionar la festa. Cal donar les gràcies al càtering de Lleida “Mima’t el Cor” el qual va contribuir amb el videoclip cedint el menjar pels actors i tècnics durant els tres dies.


DESCARREGA'T LA CANÇÓ "AQUELARRE" DE KAYO MALAYO

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny