top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

El Grup Damm aportarà 46.000 euros a l’Aquelarre de Cervera durant els pròxims 3 anys

- El patrocinador principal de l’Aquelarre de Cervera continuarà sent Estrella Damm, que incrementarà la seva aportació econòmica, passant dels 36.300 als 45.980 euros


- L’aliança entre Damm i l’Aquelarre permetrà seguir potenciant la festa del Foc i la Música de les Terres de Ponent, fent-la arribar a la ciutat de Barcelona i arreu de Catalunya


L’Aquelarre de Cervera i el Grup Damm reforcen el seu compromís de continuar treballant i creixent junts a través d’un nou contracte de col·laboració que tindrà una durada de 3 anys. El nou acord estableix que Damm continuarà gaudint de la consideració de patrocinador principal de l’Aquelarre de Cervera, a canvi d’una aportació econòmica i de descomptes en els preus dels seus productes.


Una de les principals novetats és que Damm reafirma la seva posició de patrocinador principal a través d’un increment de l’aportació econòmica, que passa dels 36.300 als 45.980 euros. A més, també ofereix un descompte del 25% de la cervesa Estrella Damm als que gestionen les barres oficials de la festa. Com a contrapartida, Damm serà considerat el patrocinador principal de l’Aquelarre, i la marca Estrella Damm haurà d’aparèixer en els diferents suports de comunicació de la festa, tindrà l’exclusiva del producte a les barres oficials, etc.


Aquest contracte constitueix una renovació de l’acord de patrocini signat l’any 2017 i que acaba aquest any 2019, que contemplava una aportació econòmica de 36.300 euros durant 3 anys. El nou acord tindrà vigència durant els anys 2020, 2021 i 2022 i incrementa l’aportació fins als 45.980 euros. Els contactes entre l’Aquelarre de Cervera i Damm s’han produït gràcies a la mediació del Grup Enderrock, que treballa per la promoció musical i cultural de la festa des de l’any 2016.


Segons el regidor de l’Aquelarre, Marc Llorens, “és imprescindible que l’Aquelarre de Cervera mantingui i reforci les grans aliances que ens han permès créixer durant els darrers 4 anys. Una de les més importants és l’acord de patrocini amb Estrella Damm, la qual ens permet arribar al cor de Barcelona i continuar explicant al conjunt del país que a Cervera tenim una festa extraordinària”.

0 comentarios
bottom of page