top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L’AQUELARRE JA TÉ DIRECTOR ARTÍSTIC I DIRECTOR DE LA FIRA DEL GRAN BOC




El director de la companyia de teatre professional Alea Teatre, Albert Parra, assumirà de nou la direcció artística de l’espectacle central de l’Aquelarre de Cervera per tercer any consecutiu. Aquest any, Parra plantejarà l'acte central de la festa al voltant del mon marí a partir del mite d’Atlàntida, amb el qual contextualitzarà un espectacle teatral sobre la lluita entre l’aigua i el foc.

La companyia teatral ha estat tradicionalment lligada a la festa cerverina i, concretament, s’ha encarregat de la direcció artística en una desena d'ocasions, mentre que Parra, amb vuit ocasions, és qui mes vegades l’ha dirigit. Com és habitual, Alea Teatre farà una clara aposta per la qualitat artística i l’estètica de la màgia, donant el punt i coneixement professional a un ritual tradicional consolidat pel conjunt de factors i d’entitats que la fan possible.

El també cerverí Òscar Celeiro ha estat elegit com a nou director de la Fira del Gran Boc en substitució de Joan Albert Cuadrat, responsable de l'esdeveninent els darrers anys. Involucrat en diverses activitats de la fira des de 2011, enguany passarà a dirigir-la amb dos objectius: per un costat, potenciar la presència d’activitats dedicades a totes les edats, en especial les del públic familiar, i per l’altre, millorar alguns dels serveis existents per oferir més varietat als visitants.

0 comentarios
bottom of page