top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

Torna la Fira del Gran Boc a l’Aquelarre de Cervera, amb l’espai esgotat i més activitats que mai

La fira del Gran Boc, amb 22 anys d’història, torna amb més força que mai a l’Aquelarrre de Cervera després de dos anys sense poder celebrar-se. Al llarg del cap de setmana, 85 parades ompliran els quatre espais, acompanyades d’un total de 23 activitats, fet que la consolida com una fira de referència en l’àmbit esotèric.

El cartell és obra de la dissenyadora Neu Sociats.En aquest esdeveniment, el visitant rebrà consells dels millors professionals de l’esoterisme, el tarot i la quiromància, a la vegada que també hi trobarà productes naturals, artesanals i tèxtils de proximitat i una àmplia oferta gastronòmica.

La Fira del Gran Boc s’obrirà als Patis de la Universitat de Cervera el dissabte 27 d’agost de 10 del matí a 2 del migdia, i de 5 de la tarda fins a les 2 de la matinada. Diumenge 28, estarà oberta de 5 de la tarda a 10 del vespre.

A part de les parades, oferirà conferències, música, espectacles i tallers. En aquests últims caldrà inscriure’s prèviament al punt d’informació, ja que tenen un aforament limitat de 15 persones.

Entre altres propostes, els visitants trobaran sessions de ioga, xerrades sobre grafologia, hipnosi, musicoteràpia o els somnis, espectacles d’animació infantil, tallers de globoflèxia, ceràmica, tallers de flors de Bach, una sessió que combina Txi-Kung i tarot o una meditació col·lectiva. També hi haurà concerts i la visita de Fadunito amb el seu espectacle “Babies”.

A més, la fira ofereix dos espais gastronòmics amb foodtrucks, situats a la plaça Universitat i a la Rambla Lluís Sanpere. Com a novetat d’enguany, dissabte a les 12 del migdia serà l’hora de fer el vermut i dinar a la plaça universitat.

Des de l’organització, es destaca qe la Fira del Gran Boc s’ha convertit en un referent al territori i en una “cita que els paradistes ja tenen al seu calendari”.
0 comentarios

Comments


bottom of page