top of page

AQUELARRET

L’Aquelarret és la versió infantil de l'Aquelarre de Cervera: els nens i nenes participen a una sèrie de tallers i, el dissabte d’Aquelarre, protagonitzen una cercavila pels carrers de la ciutat amb titelles, xanques, elements de foc i instruments de percussió. És una mostra de la gran participació familiar que té la festa.

DISSABTE D'AQUELARRE

18:00 h . SORTIDA AQUELARRET

Plaça Universitat

Hi participaran els nens i nenes del tallers, la Colla infantil del grup de percussió Bombollers, la Tarasca de Cervera, la Colla infantil del Ball de Diables de Cervera “Carranquers”, el Ball de diables infantil de Torredembarra, la Vibrieta de Tarragona i el Grup de Geganters i Grallers de Cervera.

19.30 h- ARRIBADA DE L’AQUELARRET

Plaça Major

Rebuda a càrrec de  l’Astarot Junior, lluïments, escumada i espectacle a càrrec de l’Escola de Teatre de Cervera “La Caserna”.

INFORMACIÓ DELS TALLERS

Escola: Mn. Josep Arques

Taller de Xanques (a partir de 8 anys). Els nens i nenes participants treballaran durant tota la setmana l'habilitat de caminar amb unes xanques. Un cop hagin superat  aquest primer repte, l'activitat continuarà  amb l'expressió corporal, el ball, etc per posteriorment, fer de follets o fades en l'aquelarret, donant animació i fent suport els nens del teatre.

Places: 15

Màxims inscrits per unitat familiar: 5

Taller de Percussió (a partir de 8 anys). La part musical en l'Aquelarre és essencial. Per això, totes aquelles nenes i nens que vulguin poden aprendre durant tota la setmana a tocar percussió. Amb els ritmes i melodies aconseguides, seran una de les parts musicals més importants de l'aquelarret.

Places: 20

Màxims inscrits per unitat familiar: 5

Taller de Disfresses (a partir de 4 anys). Per als més petitons, on crearan la seva pròpia disfressa relacionada amb el món de les bruixes i diables.

Places: 40

Màxims inscrits per unitat familiar: 5

Taller de Gegants (a partir de 8 anys). Un dels elements més característics de l'aquelarre. Enguany es presenten en societat la seva versió infantil i durant tota la setmana, els nens i nenes podran aprendre a portar-los, ballar-los i conèixer amb proximitat que envolta al fet geganter.

Places: 15

Màxims inscrits per unitat familiar: 5

bottom of page