AQUELARRET

L’Aquelarret és la versió infantil de l'Aquelarre de Cervera: els nens i nenes participen a una sèrie de tallers i, el dissabte d’Aquelarre, protagonitzen una cercavila pels carrers de la ciutat amb titelles, xanques, elements de foc i instruments de percussió. És una mostra de la gran participació familiar que té la festa.

DISSABTE D'AQUELARRE

17:45 h - SORTIDA AQUELARRET

Plaça Universitat

Nens i nenes dels tallers, Colla infantil del grup de percussió Bombollers, Tarasca de Cervera, Colla infantil del Ball de Diables de Cervera “Carranquers”, Ball de diables infantil d’Esplugues de Llobregat i Grup de Geganters i Grallers de Cervera

19:00 h - ARRIBADA DE L'AQUELARRET

Plaça Pius XII

Rebuda a càrrec de l’Astarot Junior, lluïments i escumada.

Please reload

INFORMACIÓ DELS TALLERS

Els tallers de l’Aquelarret estan pensats per diferents tipus d’edat i recullen una àmplia representació dels diferents punts de l’Aquelarre. T’expliquem les diferents possibilitats:

 

  • Disfresses (de 3 a 7 anys): vols convertir-te en un petit dimoni? O vols ser una bruixeta? Treballem durant tota la setmana la nostra disfressa i coneguem qui són aquests personatges tant representatius de l’Aquelarre!

  • Xanques (de 7 a 12 anys): No et fan por les alçades i ets molt expressiu corporalment? Aquest és el teu taller! T’iniciaràs a caminar amb les xanques i expressar-te corporalment amb alçada!

  • Percussió (de 7 a 12 anys): T’apassiona la música de l’Aquelarre i vius intensament els seus ritmes? El taller de percussió et permetrà aprendre a tocar la caixa i fer els ritmes característics de l’Aquelarre!

  • Gegants (de 7 a 12 anys): No ens podem imaginar un Aquelarre sense gegants o la Dama Hermosa, oi? En aquest taller podràs treballar aquest elements, adaptats a escala infantil on a més, si ets el més hàbil, podràs convertir-te en el Cabronet i ser el protagonista de l’Aquelarret!

Please reload