top of page

CERVERA, TERRA DE FOC I PASSIÓ

A Cervera, en un espai reduït i amb un marge de temps curt, el visitant troba tot un testimoni històric i artístic, no tan sols de la capital de la Segarra, sinó d’algunes de les fites més transcendents de la nostra història comuna.

Establerta damunt un turó, aquesta situació geogràfica ha caracteritzat des del principi l’estructura de la ciutat, amb carrers estrets, barris en pendent, carrerons coberts que ens fan pensar en bruixes i aquelarres, i un carrer Major que serpenteja per ajustar-se a la carena. Aquest origen defensiu es fa encara més evident quan veiem intactes els bastiments de les seves antigues muralles.


En un extrem d’aquesta part més antiga trobem el temple gòtic de Santa Maria i l’austeritat rigorosa de la Casa de la Vila, només trencada per les mènsules que subjecten els balcons de la façana. Més enllà apareix la Universitat, que ocupa l’espai de tot un antic barri de camperols, i al nord de la ciutat, l’estació i alguns magatzems cimejats per l’edifici del Sindicat, que imposa la seva autoritat per damunt de la Cervera industrial a cavall dels segles XIX i XX.

TURISME I SERVEIS

Monuments, museus i racons de Cervera

Restaurants, bars, pastisseries i pubs de Cervera

Hotels, hostals, apartaments i albergs de Cervera

Zones d'aparcament i espais habilitats on poder aparcar

TURISME

CÀMPING

La zona d’acampada de l’Aquelarre de Cervera 2023 serà a l’Av. de Guissona, al costat del pavelló polivalent.

Preu: El preu de l’estada al càmping per persona és de 8 euros una nit i 10 euros dues nits. No es fan reserves, l’accés serà per rigorós ordre d’arribada i fins a esgotar places.

Horaris: Des de divendres a les 12.00 hores fins diumenge a les 18.00 hores.

Els usuaris disposaran de dutxes i piscina amb el pagament de l’entrada. Les furgonetes, campers i caravanes no poden accedir al recinte del càmping, però poden aparcar fora i comprar l’entrada per tenir accés als lavabos, dutxes i piscina.00 h.

CÀMPING

CASA D'ESTIU DEL MASCLE CABRÓ

La Casa d'Estiu del Mascle Cabró és un espai amb vistes privilegiades a Cal Racó, destinada a totes aquelles persones que desitgen viure l'espectacle i els correfocs de l'Aquelarre de Cervera des d'una perspectiva espectacular i amb comoditat. Està ubicada a una terrasa de l'entorn de l'antic convent de Sant Pere Màrtir de frares dominics, conegut popularment com Sant Domènec.

La Casa disposa de servei de bar.

VENDA D'ENTRADES

L'aforament està limitat a un màxim de 230 persones i no s'admeten reserves.

​Les entrades poden adquirir-se en línia. El dissabte d'Aquelarre, també es poden adquirir a la Fira del Gran Boc, de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h.

CASA
bottom of page