CERVERA, TERRA DE FOC I PASSIÓ

A Cervera, en un espai reduït i amb un marge de temps curt, el visitant troba tot un testimoni històric i artístic, no tan sols de la capital de la Segarra, sinó d’algunes de les fites més transcendents de la nostra història comuna.

Establerta damunt un turó, aquesta situació geogràfica ha caracteritzat des del principi l’estructura de la ciutat, amb carrers estrets, barris en pendent, carrerons coberts que ens fan pensar en bruixes i aquelarres, i un carrer Major que serpenteja per ajustar-se a la carena. Aquest origen defensiu es fa encara més evident quan veiem intactes els bastiments de les seves antigues muralles.


En un extrem d’aquesta part més antiga trobem el temple gòtic de Santa Maria i l’austeritat rigorosa de la Casa de la Vila, només trencada per les mènsules que subjecten els balcons de la façana. Més enllà apareix la Universitat, que ocupa l’espai de tot un antic barri de camperols, i al nord de la ciutat, l’estació i alguns magatzems cimejats per l’edifici del Sindicat, que imposa la seva autoritat per damunt de la Cervera industrial a cavall dels segles XIX i XX.

TURISME I SERVEIS

Monuments, museus i racons de Cervera

Restaurants, bars, pastisseries i pubs de Cervera

Hotels, hostals, apartaments i albergs de Cervera

Zones d'aparcament i espais habilitats on poder aparcar

 

CÀMPING

Pròximament tota la informació L'Aquelarre ofereix una zona d'acampada ubicada a l'avinguda de l'Esport, a deu minuts del centre de la ciutat.

 

SERVEIS
Els usuaris disposen de serveis, dutxes i piscina.​

PREU
El preu de l’estada al càmping per persona és de 8,00 € una nit i 10,00 € dues nits. No es fan reserves; s'adjudiquen les parcel·les a mesura que els usuaris arriben a les instal·lacions.

HORARIS
El càmping està obert els dies de l'Aquelarre de Cervera: des de divendres, a les 12:00 h, fins el diumenge, a les 18:00 h.

 

L'usuari pot accedir a la piscina el divendres i el dissabte, de les 12:00 h a les 20:00 h, i el diumenge, de les 11:00 h a les 19:00 h.

 

CASA D'ESTIU DEL MASCLE CABRÓ

La Casa d'Estiu del Mascle Cabró és un espai amb vistes privilegiades a Cal Racó, destinada a totes aquelles persones que desitgen viure l'espectacle i els correfocs de l'Aquelarre de Cervera des d'una perspectiva espectacular i amb comoditat. Està ubicada a una terrasa de l'entorn de l'antic convent de Sant Pere Màrtir de frares dominics, conegut popularment com Sant Domènec.

La Casa disposa de servei de bar i té l'accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

VENDA D'ENTRADES

Pròximament tota la informació

L'aforament està limitat a un màxim de 300 persones i no s'admeten reserves.

​Les entrades poden adquirir-se en línia. El dissabte d'Aquelarre, també es poden adquirir a la Fira del Gran Boc, de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h.