ESPECTACLE

Les bèsties del mal surten de l'infern i s'instal·len a la ciutat per donar vida a l'Aquelarre de Cervera. La màgia i originalitat de la festa se centra en el Mascle Cabró, protagonista d'una dramatúrgia que cada any es dissenya de nou, seguint el protocol de l'encesa de la Universitat, el ball de la Polla, la invocació del Boc, l’escorreguda del Mascle Cabró i el Foqueral. 

DIVENDRES D'AQUELARRE

00.30 h Espectacle de les Band tokades

Plaça Major

L’espectacle enguany es presenta amb el nom ’Nü Shu’, que significa ‘escriptura de dones’ en xinès. La temàtica girarà entorn de la relació de les dones amb els llibres.

Pretén potenciar i prioritzar la percussió amb ritmes d’allò més terrenals i amb una posada en escena en un espai-temps oníric on la paraula serà la protagonista.

Please reload

DISSABTE D'AQUELARRE

Enguany, la temàtica de l'espectacle de dissabte girarà entron el Tarot. Arcans majors i menors, contextualitzats en els quatre elements de la vida espiritual, interpreten la nostra psique, ment i ànima, i donen aixopluc a tot tipus de perversions.

23:00 h - ENCESA DE LA UNIVERSITAT

Plaça Universitat

Sortida de la Universitat i inici de la cercavila fins a Cal Racó. 

Correfoc i baixada de les entitats de l’Aquelarre de Cervera, acompanyats d'una colla convidada

L’encesa de la Universitat és un espectacle amb foc i pirotècnia a la façana de l’edifici i a la zona de públic.

No està permès accedir-hi amb cotxets de nens, cal protegir-se convenientment i és recomanable evitar-hi la presència dels infants i de persones amb mobilitat reduïda.

0:15 h - PRIMER ACTE

Cal Racó

Arribada de la cercavila i Ball de la Polla  del Ball de  Diables de Cervera Carranquers.

2:00 h - SEGON ACTE

Cal Racó

Invocació i aparició del Mascle Cabró i Ball de Diables,  del Ball de Diables de Cervera Carranquers.  

4:00 h - TERCER ACTE

Cal Racó

Escorreguda del Mascle Cabró i Foqueral  del Ball de  Diables de Cervera Carranquers.

Please reload

L'encesa de la Universitat, els correfocs, el Ball de Diables i el Foqueral són espectacles amb foc i inclouen pirotècnia a la zona del públic. No són aptes per a infants ni per a persones amb mobilitat reduïda.