top of page

FIRA DEL GRAN BOC

INFORMACIÓ

Situada a l’edifici de la Universitat de Cervera, és una fira enfocada al món de l’esoterisme, així com a l’artesania i l’alimentació.

Es tracta d’una activitat incorporada a la festa de l’Aquelarre des de l’any 1998, i vol oferir un espai alternatiu per a tota mena de públic durant els dies de la festa.

La Fira està dividida en quatre espais diferents:

 

El pati principal acull més de 40 parades relacionades amb el món de l’artesania, així com servei de restauració i l’escenari principal, on es duen a terme activitats durant tots els dies de la Fira. D’altra banda, el pati interior de la Universitat és l’espai on es reuneixen fins a 25 parades esotèriques. L’oferta de parades es complementa amb un espai separat on es realitzen teràpies alternatives, i també amb una sala per tallers i un espai de conferències (Paranimf de la Universitat).

A l’exterior de l’edifici de la Universitat trobem les parades d’alimentació, dividides en dues localitzacions: la plaça Universitat i la Rambla Lluís Sanpere. En total, les dues zones donen cabuda a un total de 25 foodtrucks o parades d’alimentació, oferint així una àmplia varietat gastronòmica.

La Fira del Gran Boc obrirà en aquesta 25a edició divendres de 17 a 22h, dissabte de 10 a 14 i de 16 a 1 de la matinada i conclourà diumenge amb horari de 17 a 22h. Els horaris de restauració exterior, per la seva banda, seran continus divendres a la tarda, tot dissabte i diumenge a la tarda.

bottom of page