top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L’AQUELARRE ES PRESENTA A BARCELONA I FARÀ UN TAST DE LA FESTA AL CRUÏLLA EL 13 DE JULIOL

* L’Aquelarre de Cervera és la principal i més participativa festa del foc i la música de les terres de Ponent des de fa més de 40 anys. Enguany se celebra amb la repercussió més gran que ha tingut mai. * El seu impacte econòmic per a la ciutat de Cervera és d’1 milió d’euros i una assistència de 30.000 persones. * És l’única festa relacionada amb el foc protocol·litzada i crema 380 quilos de pólvora al llarg de tots els actes. La Colla de diables de Cervera són Carranquers i com sol ser habitual, enguany han convidat dues colles, els Diables Voramar del Serrallo de Tarragona i Els Diabòlics de Roquetes del Garraf. * El dissabte 25 d’agost se celebrarà l’acte principal, un espectacle dedicat enguany al mite de l’Atlàntida focalitzat en una lluita entre l’aigua i el foc, dissenyat per Alea Teatre i dirigit pel cerverí Albert Parra que compta amb cercaviles, el Ball de la Polla, l’Encesa de la Universitat, la Invocació del Mascle Cabró, l’Escorreguda final i el Foqueral. * La Fira del Gran Boc confirma els seus horaris i es consolida en una de les fires esotèriques i alternatives més importants i grans del sud d’Europa. * L’Aquelarret és l’apartat familiar de l’Aquelarre i funciona amb molt èxit des de fa vint-i-una edicions, amb la presentació enguany dels gegants infantils. * La part musical del festival musical de l’Aquelarre es completa amb sis escenaris i una desena de grups com la Companyia Elèctrica Dharma, Doctor Prats, Ebri Knight, ItacaBand o Roba Estesa, entre altres. * Enguany, l’Aquelarre de Cervera es presentarà al Festival Cruïlla de Barcelona amb un espectacle únic i genuí, creat per a l’ocasió per la companyia cerverina de teatre Alea Teatre, divendres 13 de juliol a les 22:45h. Serà la primera vegada a la història que la festa surt de la capital de la Segarra per a donar-se a conèixer fora. * L’espectacle estarà format per més de 150 persones d’entitats cerverines i d’Alea Teatre i comptarà amb estructures de més de dotze metres d’alçada, pirotècnia, xanquers, música i foc. En aquesta ocasió, foc fred degut a les mesures circumstancials de l’acte. Serà un tast, una mostra del caràcter irreverent, popular i genuí de l’Aquelarre de Cervera.




Arnau Aymerich (Ebri Knight), Albert Parra (director artístic de l'Aquelarre), Jordi Herreruela (director Festival Cruïlla), Marc Llorens (regidor de l'Aquelarre) i Joan Fortuny i Carles Vidal (Companyia Elèctrica Dharma) avui a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Els components d'Ebri Knight han actuat avui a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, durant la presentació de l'Aquelarre. Seran presents el divendres d'Aquelarre juntament amb els locals Lasta Sanco.


0 comentarios
bottom of page