top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L’Aquelarre recuperarà l’actuació mítica de La Salseta del Poble Sec després de set anys

L’Aquelarre de Cervera recuperarà l’actuació mítica de La Salseta del Poble Sec aquest 2023. L’orquestra barcelonina, un dels grups musicals més estimats del país, tornarà a tocar a Cervera el dissabte 26 d’agost i serà un dels reclams del cartell musical de la festa. En l’actualitat, l’Aquelarre treballa per acabar de tancar el cartell musical, que seguirà la línia de donar protagonisme als grups cerverins i als nous talents i promourà la presència de les dones als escenaris.


Torna una actuació mítica

La incorporació de La Salseta del Poble Sec al programa d’enguany de l’Aquelarre permetrà al públic recuperar les actuacions mítiques de l’orquestra, que havia tocat de manera ininterrompuda a Cervera durant quinze anys consecutius, de 2002 a 2016. La formació barcelonina, amb més de 45 anys de trajectòria, continua essent un dels grups referents de l’escena musical catalana.


L’edició d’enguany de l’Aquelarre, que se celebrarà del 25 al 27 d’agost, tornarà a omplir els carrers de la capital de la Segarra de foc, música i bruixes.0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page