top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

ALBERT PARRA ASSUMEIX LA DIRECCIÓ ARTÍSTICA DE LA XL AQUELARRE DE CERVERA


El cerverí Albert Parra, de la companyia local Alea Teatre, es tornarà a posar al capdavant de la direcció artística de l'Aquelarre de Cervera, que se celebrarà el 25, 26 i 27 d'agost a la capital de la Segarra. D'aquesta manera, Parra assumirà per setena vegada el lideratge artístic de l'Aquelarre després de sorprendre, en l'edició passada, amb un espectacle aeri de gran plasticitat que va saber aprofitar al màxim el nou emplaçament de la festa.

El projecte encapçalat pel cerverí ha estat escollit per la regidoria d'Aquelarre de la Paeria, entre altres coses, per incorporar elements innovadors tant en l'escenografia com en el diàleg que estableix entre espectacle i espectador. Tot plegat, amb un joc plàstic i colorista que ha trobat en l'estètica gaudiniana la seva font d'inspiració. Un espectacle que, en aquesta edició, explora temes universals com la mort i la purga de l'ànima.

A més, també s'ha tingut en compte la gran implicació de la companyia cerverina en la festa ja que, a banda d'encapçalar la direcció artística en nou ocasions, incorpora un equip artística “aquelarrer i cerverí”, molt implicat en la festa i amb les entitats locals que la fan possible.

0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Commentaires


bottom of page