top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

Albert Parra serà el director artístic de l’Aquelarre 2022


La Regidoria d’Aquelarre, a través d’una licitació, ha adjudicat a Albert Parra la direcció artística del 44è Aquelarre de Cervera. El seu projecte preveu la implicació de professionals contrastats, la majoria de Cervera, membres d’entitats locals i actors de la companyia Alea Teatre. A l’espectacle hi participaran les entitats cerverines Bombollers, Grepp Teatre, Bandtokades, Geganters i el Ball de Diables de Cervera Carranquers, i les empreses locals Alea Teatre, Fadunito i La Gàrgola.



Cal recordar que l’espectacle de l’Aquelarre inclou un seguit d’actes molt definits i consolidats: l’Encesa de la Universitat i la sortida de la cercavila; l’arribada de la cercavila a cal Racó i el Ball de la Polla; la Invocació del Mascle Cabró i el Ball de Diables, i finalment, l’Escorreguda i el Foqueral.


El dijous 9 de juny es va reunir el Consell Assessor de l’Aquelarre, al qual va assistir el director artístic i va presentar el projecte de l’Aquelarre 2022.

També es va aprovar la coordinació de l’Aquelarret, la versió infantil de la festa, que enguany anirà a càrrec de l’Escola de teatre La Caserna.

Es va tancar el cartell musical, que es donarà a conèixer, junt amb altres aspectes de la festa, en la roda de premsa de presentació oficial de l’Aquelarre 2022, prevista pel dimarts 26 de juliol.


La regidora d'Aquelarre, Mireia Brandon, i el director artístic, Albert Parra.

0 comentarios
bottom of page