top of page
  • Writer's pictureAquelarre de Cervera

Cervera espera 30.000 persones per celebrar la tornada a la normalitat de l’Aquelarre

Cervera es prepara per viure l’Aquelarre, el cap de setmana de foc, tradició, llegendes i música, que tindrà lloc del 26 al 28 d’agost. Després de l’anul·lació de la festa el 2020 a causa de la pandèmia, i de la versió reduïda del 2021, aquest any es torna a la normalitat i l’organització preveu l’assistència d’unes 30.000 persones durant el cap de setmana.


L’Aquelarre de Cervera ofereix espectacles de foc, correfocs i cercaviles, organitzades amb la col·laboració de diverses entitats del poble i la participació de colles d’altres municipis. I també un ampli cartell musical -que combina formacions de llarga trajectòria amb grups emergents de qualitat que s’estan fent un lloc al mercat- i la Fira del Gran Boc, una mostra esotèrica de referència.


L’Aquelarre donarà el tret de sortida el divendres 26 d’agost amb la Trobada de bèsties de foc. El bestiari es plantarà a la plaça Universitat a les 7 de la tarda. I a les 11 començarà la cercavila que anirà fins a la Plaça Major. Allà també es farà l’espectacle “Entranya” a càrrec del grup de percussió femení Band Tokades, i hi haurà les actuacions de Balkan Paradise Orchestra, Gatibu i DJ Noninà.


Dissabte arriba el plat fort de la festa, amb l’Aquelarret a la tarda (la festa per als menuts) amb cercavila en què participaran uns 200 infants i espectacle. A les 11 de la nit comença la gran festa del foc amb l’encesa de la Universitat, l’espectacle central, i la cercavila que anirà fins a Cal Racó, on tindran lloc els 3 actes de la festa: Arribada de la cercavila i Ball de la Polla; invocació i aparició del Mascle Cabró i Ball de Diables; i l’escorreguda del Mascle Cabró i Foqueral.


Dissabte també s’obrirà la Fira del Gran Boc, que portarà parades, activitats i gastronomia a la zona de la Universitat. I en l’apartat musical, serà el torn de PdKat, La Troupe, Tito Pontet, CatFolkin, The Pink Goats, Duo Versió Original, PD Prawer, DJ Joe Lee i DJ Ivanet. A més, al Fossar, des de dissabte al migdia i fins diumenge a la matinada hi haurà l’espai Kymera Reggae, amb actuacions musicals i altres activitats.


Diumenge continuarà la Fira del Gran Boc durant tota la tarda.


0 comments

Comments


bottom of page