top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

EL 42è AQUELARRE DE CERVERA ESTARÀ DEDICAT AL TAROT I CREMARÀ MITJA TONA DE PÓLVORA


ZOO, COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA I PUPIL·LES SERAN PROTAGONISTES DE LA PROGRAMACIÓ MUSICAL


Avui s'ha presentat la 42a edició de l'Aquelarre de Cervera a l'antiga fàbrica Damm de Barcelona, un acte que ha servit per presentar les principals novetats de la festa de la música i el foc de les Terres de Ponent.


* La 42ena edició de l'AQUELARRE DE CERVERA dedicarà l'espectacle central al Tarot i tota la seva simbologia relacionada amb la màgia, els ritus, el món oníric i mitològic i la psicoanàlisis. El muntatge estarà dissenyat per Alea Teatre i dirigit pel cerverí Albert Parra i comptarà amb cercaviles, el BALL DE LA POLLA, l’ENCESA DE LA UNIVERSITAT, la INVOCACIÓ DEL MASCLE CABRÓ, l’ESCORREGUDA FINAL i el FOQUERAL.

* El BALL DE DIABLES DE CERVERA CARRANQUERS celebrarà 25 anys d’història amb un espectacle renovat i la crema de mitja tona de pólvora i 24.000 carretilles.

* ZOO, COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA, PUPIL·LES i una representació important del talent musical de Ponent com LA TERRRASSETA DE PREIXENS, KOERS, LASTA SANCO, PASTORETS ROCK i HER MAJESTY, protagonitzaran el cartell musical repartit en sis escenaris.

* L’AQUELARRE DE CERVERA es presentarà de nou amb un espectacle especial al FESTIVAL CRUÏLLA de Barcelona, coincidint amb el seu 10è aniversari, i que respon a l’èxit assolit l’any passat. Serà la segona vegada en la història de l’AQUELARRE, que els elements tradicionals de la festa surten fora de Cervera, i una nova ocasió de conèixer la festa de primera mà.

* L’AQUELARRE DE CERVERA ha renovat l’acord de tres anys  amb l’empresa cervesera ESTRELLA DAMM com a principal patrocinador.

* L’AQUELARRE DE CERVERA és la festa del foc i la música de les terres de Ponent des de fa més de quatre dècades. Enguany se celebrarà EL 30, 31 D’AGOST I L’1 DE SETEMBRE amb la repercussió més gran que ha tingut mai. El seu IMPACTE ECONÒMIC per a la ciutat de Cervera és d’1 MILIÓ D’EUROS i una assistència de 30.000 persones.



0 comentarios
bottom of page