top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

El Carreró de les Bruixes obrirà les seves portes el Dissabte d’Aquelarre

- El públic de l’Aquelarre de Cervera podrà tornar a visitar el Carreró de les Bruixes, l’indret fosc i tenebrós on va néixer la gran festa de Cervera l’any 1978


- Grepp Teatre, una companyia teatral cerverina, s’encarregarà de l’exposició que explicarà els orígens, la història i els elements més identitaris de la festa


El Carreró de les Bruixes obrirà les seves portes el pròxim dissabte 30 d’agost, que serà el Dissabte d’Aquelarre, gràcies a la col·laboració de Grepp Teatre, una companyia teatral cerverina, i la regidoria de l’Aquelarre. Els horaris seran de 12h a 14 i de 15h a 20h.


Grepp Teatre s’encarregarà de la creació d’un espai expositiu a l’indret on l’any 1978 va néixer la festa de l’Aquelarre de Cervera, amb l’objectiu d’explicar als visitants els orígens i la història d’una festa popular i molt singular. A més, el recorregut també parlarà dels seus elements més importants, que són el foc, la música i l’espectacle.


“Estem molt contents de seguir participant a la gran festa de Cervera, ja que sempre hi hem estat molt vinculats i ens la sentim molt nostra”, afirmen des de Grepp Teatre. Cal recordar que l’entitat cerverina ha dirigit en diverses ocasions el gran espectacle del Dissabte, i van ser els que van introduir un dels elements més emblemàtics i provocadors de la festa: l’Escorreguda del Mascle Cabró.


El regidor d’Aquelarre, Marc Llorens, afegeix que “una de les grans fortunes de l’Aquelarre és la voluntat i l’energia de les entitats de Cervera i de moltíssimes persones anònimes que treballen sense cap ànim de lucre pel bé col·lectiu de la festa. Grepp Teatre n’és un exemple claríssim”.

0 comentarios
bottom of page