top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L'AQUELARRE DE CERVERA CONVIDA UN GRUP D'INFLUENCERS A XARXES SOCIALS, AMB MÉS DE 400.000 SEGUIDORS

L'AQUELARRE DE CERVERA aposta enguany per una acció de comunicació amb diferents perfils d'influencer que contribuiran a promoure la festa i les imatges i instantànies espectaculars que s'hi solen viure, arreu del territori des d'un punt de vista emocional. És per això, que la Paeria de Cervera ha convidat a quatre Instagramers, al CM de l'Enderrock i al periodista i escriptor Màrius Serra a viure tota la jornada de dissabte 26 d'agost, que és la que acull els actes principals del 40 aniversari de l'Aquelarre.


El fet de treballar amb aquest tipus de persones influents, implica acostar a Cervera a la seva audiència des d'un punt de vista molt més emocional del què aconsegueixen els perfils corporatius. Es té la certesa que aquests perfils convidats posicionaran l'Aquelarre com una festa aspiracional que també voldran conèixer en un futur els seus seguidors.


Els quatre Instagramers són Pere (@pericu16), Oriol Gener (@oriolgen31), Jonatan Rius (@pinapli) i Carles Almagro (@carlesalmagro), amb galeries de fotos que destaquen per la qualitat de les seves fotografies; l'escriptor i periodista Màrius Serra (@mariusserraroig) i el responsable de les xarxes socials de l'Enderrock (@grupenderrock).

0 comentarios
bottom of page