top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L’Aquelarre de Cervera prepara una edició 2020 adaptada a la situació sanitària

La Regidoria d’Aquelarre de la Paeria continuen treballant en l’edició 2020, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d’agost, en un format adaptat a la situació sanitària del moment.

Malgrat les adversitats, la voluntat és que la festa se celebri i que en puguin gaudir tots els cerverins i cerverines. La principal prioritat, però, és no posar en risc la salut de la població. És per aquest motiu que totes les decisions es prenen de manera consensuada amb les autoritats sanitàries i el Comitè d’Emergències Municipal.

En aquests moments s’està treballant per organitzar un Aquelarre en clau més cerverina que mai i adaptant-se en tot moment a la situació actual, en el qual tindran presència les entitats locals, un dels pilars de la festa. La voluntat de l’organització és que no s’apagui la flama cultural i festiva de l’Aquelarre.

Malauradament sí que caldrà suspendre molts dels actes habituals de la festa com els concerts musicals, els espectacles o la Fira del Gran Boc, i també els esdeveniments que s’organitzaven la setmana prèvia, com el Mercat dels Comerciants, el Dimecres de Cendra o el Dijous Gras.

Els propers dies està previst anunciar com serà l’Aquelarre de Cervera 2020 i de quina manera en podrà gaudir la ciutadania. També es presentarà la imatge gràfica d’aquesta edició especial.

Cal recordar que l’Aquelarre de Cervera és la festa amb més repercussió econòmica per a la ciutat. És un esdeveniment cultural, popular i tradicional de primer ordre conegut arreu de Catalunya, i que fa uns anys que es defineix com la Festa del Foc i la Música de les Terres de Ponent.

0 comentarios
bottom of page