top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L'AQUELARRE DE CERVERA REBRÀ UN PREMI ENDERROCK

La prestigiosa revista de música en català Enderrock lliurarà un dels seus guardons de Reconeixement a la Indústria a la festa de l'Aquelarre de Cervera, per la seva contribució a difondre la música catalana en una festa popular i tradicional que el 2017 va commemorar el 40è aniversari.

El guardó es lliurarà en un acte que tindrà lloc el dimarts 13 de febrer, a les 13 hores, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i durant el qual el Grup Enderrock farà la lectura pública dels tres artistes finalistes nominats en cada categoria de la votació popular dels Premis Enderrock 2018 - XX Premis de la Música Catalana.

L'Aquelarre de Cervera rebrà el guardó per potenciar el vessant musical en aquesta reconeguda festa de cultura popular. En la 40a edició, l'agost del 2017, hi havia sis escenaris on van actuar deu formacions d'estils diferents.

Segons el paer en cap, Ramon Royes, "suposa una gran premi a l'esforç d'una ciutat per una festa cada vegada millor i més potent al nostre país. Hem apostat per l'Aquelarre des del primer dia i ara recollim els fruits d'anys de treball".

La resta de guardons dels Reconeixements a la Indústria recauran en els certàmens musicals Festival Folk Internacional Tradicionàrius (30 anys) i Euskal Herria Sona (20 anys), l'emissora Catalunya Música (30 anys), els segells discogràfics Propaganda pel Fet! (20 anys) i Satélite K (20 anys), la Fundació SGAE (20 anys) i l'Escola Superior de Música de Catalunya (15 anys).

0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

留言


bottom of page