top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L’Aquelarre esquiva la pluja i unes 30.000 persones gaudeixen d’una nit infernal als carrers i place

Actualizado: 17 may

La pluja ha respectat, finalment, la nit de dissabte d’Aquelarre i unes 30.000 persones han gaudit d’una vetllada infernal als carrers i places de Cervera. L’encesa a la plaça de la Universitat a les 11 de la nit ha estat el tret de sortida a una nit memorable en què s’han cremat uns 350 quilos de material pirotècnic davant un públic entusiasmat i rendit a la màgia de la 45à edició d’una festa que ha estat espectacular. La regidoria d’Aquelarre de la Paeria de Cervera fa una valoració positiva de la festa que ha superat l’amenaça de la pluja i ha revalidat el seu poder de convocatòria. En paral·lel, els correfocs del Ball de Diables de Cervera Carranquers i del Ball de Diables de la Ràpita han fet esclatar de foc i pólvora els carrers del centre històric de la capital de la Segarra.


La pluja ha passat de llarg de la capital de la Cervera i l’espectacle central de la festa, que ha recreat l’infern del clàssic literari La Divina Comèdia ha estat una explosió de foc, pólvora i llum a l’escenari de Cal Racó. El moment culminant ha arribat ben entrada la matinada amb la gran escorreguda del Mascle Cabró que ha fet embogir Cervera. Més de 200 persones han participat en un espectacle que ha tingut al capdavant de la direcció artística el cerverí Pol Bosch i tota la feina de la companyia Alea Teatre.


L’Aquelarret

Un dels altres moments importants de la festa d’aquest dissabte ha estat la cercavila de l’Aquelarret que també ha esquivat la pluja i ha comptat amb la participació de prop de 200 infants en el marc d’un recorregut que també ha sortit de la plaça de la Universitat. La Colla Infantil Ball de Diables de Cervera Carranquers ha compartit el protagonisme amb les colles convidades del Ball de Diables Infantil de la Ràpita i el Ferafoc Petit de Sant Quintí de Mediona.


Més fira

La festa continuarà aquesta tarda amb l’oferta d’esoterisme i tarot en el marc de la Fira del Gran Boc, que es pot visitar al recinte interior de la Universitat, a la Rambla Lluís Santpere i a la plaça Universitat. Una vintena de food trucks ofereixen tota mena d’atractius gastronòmics.0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page