top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L'AQUELARRE ESTRENA NOVA PÀGINA WEB

Actualizado: 27 mar 2018


L'Aquelarre de Cervera estrena una nova pàgina web que presenta un format renovat que facilitarà la navegació, la cerca de continguts i que serà compatible amb els dispositius mòbils i les tauletes.

El nou espai és obra del cerverí Marc Castellà, una persona profundament implicada amb la festa de l’Aquelarre. Ha estat impulsat per la Regidoria d’Aquelarre, que des de fa dos anys aposta per millorar la comunicació de la gran festa de Cervera, posant-la al nivell dels grans esdeveniments festius i culturals del país.

La nova pàgina web persegueix un equilibri entre la funcionalitat i l’estètica, i organitza els continguts mitjançant menús i submenús que permeten a l’usuari trobar la informació amb gran facilitat. A més, s’ha aprofitat per revisar els continguts, tan històrics com actuals, incorporant imatges d’alta qualitat, cartells de totes les edicions i proporcionant informació pràctica de la festa i de la ciutat de Cervera.

“Hem volgut fer un esforç per posar la pàgina web a l’altura de la gran festa que és l’Aquelarre de Cervera, incorporar les noves tecnologies per comunicar-nos d’una manera més efectiva amb el públic i facilitar l’accés a la informació. Tot plegat, com sempre, amb gent de Cervera”, afirma el regidor d’Aquelarre, Marc Llorens.






0 comentarios
bottom of page