top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

L'AQUELARRE ES PREPARA PER LA SEVA 40A EDICIÓ


La regidoria d'Aquelarre ha convocat aquesta setmana una reunió del consell assessor per posar sobre la taula alguns punts i novetats que es preparen per aquesta edició especial dels 40 anys d'Aquelarre.


La primera novetat és el retorn de l'eix principal de la festa a la plaça de Cal Racó, complint així amb el compromís efectuat l'any passat. Així, l'espectacle i el foc tornen al seu espai natural, dins del casc antic de la ciutat.


El regidor Marc Llorens ha anunciat la intenció d'ampliar les activitats durant el dia, per a fer de l'Aquelarre una festa per a tots els públics. D'aquesta manera, la regidoria assumeix el compromís de parlar amb els responsables de la fira del Gran Boc, per veure quins esdeveniments poden tenir lloc al centre neuràlgic de Cervera. Un exemple a seguir seria la trobada de Bestiari, o l'ampliació d'horaris de la Fira.


D'altra banda, s'ha iniciat una reflexió sobre quines propostes podrien ser atractives per fer d'aquesta edició, una edició especial. També de quina manera és podria vestir la ciutat per a l'ocasió.


D'aquesta manera, doncs, es posa el punt d'inici en l'elaboració de la XL edició de l'Aquelarre de Cervera.

0 comentarios
bottom of page