top of page
  • Foto del escritorAquelarre de Cervera

QUATRE INFLUENCERS SERAN ELS CONVIDATS ESPECIALS DE L'AQUELARRE

EL FOTÒGRAF JORDI BORRÀS, LA PERIODISTA MARIA XINXÓ, LA CREADORA DE CONTINGUTS I YOUTUBER JULIANA CANET I EL CANTANT D’OBESES ARNAU TORDERA SERAN ELS CONVIDATS ESPECIALS DE L'AQUELARRE 2018


Amb la voluntat que la festa de l'Aquelarre sigui coneguda arreu, enguany s'ha convidat a quatre personatges populars de sectors diversos de la cultura catalana perquè visquin la festa a primera fila.


Els convidats de la Festa del Foc i la Música seran enguany el fotògraf Jordi Borràs, la periodista de RAC1 Maria Xinxó, la youtuber Juliana Canet i el cantant del grup osonenc Obeses, Arnau Tordera. Tots quatre descobriran la festa de la invocació del Mascle Cabró i se’n faran ressò per a tots els seus seguidors.

Aquest és el segon any que la festa de l’Aquelarre convida un grup de persones influents en l’àmbit de la cultura i els mitjans, que en aquesta ocasió sumen tots junts més de 250.000 seguidors a les xarxes. Aquesta acció forma part de les diferents estratègies comunicatives que la Paeria de Cervera ha posat en marxa junt amb el Grup Enderrock per donar a conèixer l’Aquelarre més enllà de les seves fronteres. L’exitosa actuació de l’Aquelarre a la darrera edició del Festival Cruïlla de Barcelona també forma part del paquet d’accions promocionals.

· El fet d'introduir enguany la figura del Convidat a l'Aquelarre implica projectar Cervera i les seves tradicions arreu del país des d’un punt de vista molt més emocional del què aconsegueixen els perfils corporatius.


El 85% d’internautes segueix influencers a les xarxes socials i el 65% admet que influencien en la seva decisió a l’hora d’escollir un destí turístic o fer una compra. Diferents estudis demostren que el consumidor ha deixat de creure’s el que expliquen les marques o els comptes oficials i confien cada cop més en què els aconsellen els seus bloggers, youtubers o instagramers de confiança, amb els que creen vincles emocionals molt forts.


L’AQUELARRE DE CERVERA aposta un any més per una acció de comunicació amb diferents perfils de convidats externs que contribuiran a promoure la festa i les imatges espectaculars arreu del territori des d’un punt de vista emocional i periodístic. És per això, que la Paeria de Cervera ha convidat a quatre persones d’àmbits i àrees d’influència diferents i complementaris.


Maria Xinxó

@mariaxinxo(Twitter) @mariaxinxo (Instagram)

Periodista. Treballa al programa Islàndia, de Rac1, conduït per Albert Om.

Twtiter - 10.000 seguidors

Instagram - 8.000 followers


Jordi Borràs

@jordiborras (Twitter) @jordiborrasfoto (Instagram)

Fotoperiodista i il·lustrador. Autor de Dies que duraran anys (Ara Llibres, 2018) amb imatges de l'1-O

Twitter - 139.000 seguidors

Instagram - 19.400 seguidors


Juliana Canet

@animalliurejuli (Twitter) @animalliureojuliyuli (Instagram)

Instagramer i youtuber. Generadora de continguts per al portal d'èxit adolescents.cat.

Instagram - 36.900 seguidors

Youtuber - 5.000 subscriptors. Els seus vídeos sumen milers de visionats


Arnau Tordera

@ArnauTordera (Twitter) @arnautordera (Instagram)

És el cantant d'Obeses i excitador musical, que acaba de publicar el disc Fills de les estrelles.

Twitter - 3.500 seguidors

Instagram - 2.500 followers

0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Commentaires


bottom of page